torstaina, huhtikuuta 05, 2007

Asukastoiminnasta hyvä mieli

Asukastoiminta on oikeastaan todella mukavaa! On kiva olla tekemisissä ihmisten kanssa, jotka haluavat osallistua oman alueen ja sen palveluiden kehittämiseen. Istuin eilen illalla www.espoonkeskus.fi -foorumin kehittämispalaverissa ja huomasin olevani innoissani ja myös viihtyväni.

Tällaiset sähköiset portaalit eivät tietenkään koskaan ole valmiita ja vaikka tuo sivusto onkin jo aika hieno niin kehittämisideoitakin löytyi. Iloiseksi tulin myös siitä, että käynnistämäni keskustelu kaupan lähipalveluista saattaa myös näkyä foorumin sivuilla jatkossa niin, että sieltä voi paremmin saada tietoa nykyisistä kaupan palveluista ja seurata suunnitelmia.

Jossain vaiheessa saamme sivuille palveluista oman hakemiston, joka auttaa meitä alueen asukkaita etsimään palveluita omalta alueelta. Monilla muilla alueilla tällaisia jo toimii, joten vertailemalla näkee hyvin mikä toimii ja mikä ei.

Tällaiset foorumit eivät toimi ilman vapaaehtoistyötä niinpä lupasin itsekin laittaa pikkuruisen lusikkani syntyneeseen soppaan. Sivuille tulee kirppispalsta, jota lupasin seurata niin että ilmoitukset ovat asiallisia ja poistuvat ajallaan. Olisi kivaa, jos palstasta muodostuisi vilkas paikallinen kauppapaikka esim. lapsiperheille, jotka jo nytkin myyvät ja vaihtavat vaatteita ja lastenhoitotarvikkeita netissä ja kirppareilla.

Piristävää pääsiäisen aikaa edelleen kaikille!

Ei kommentteja: