tiistaina, lokakuuta 16, 2007

Leffaviikko on täällä taas


Tänään oli Kino Tuomarilassa Åke Lindman -viikon avajaistilaisuus. Paikalla oli viikon tähti kertomassa mittavasta jalkapallo- ja elokuvaurastaan. Avajaisnäytösenä näimme elokuvan Hornankoski vuodelta 1949. Tuossa leffassa Åke Lindman tekee ensimmäisen elokuvaroolinsa ja hienosti näytteleekin.

Myöhemmin tällä viikolla on tarjolla myös Lindmannin ohjaamia elokuvia. Tapahtuma päättyy sunnuntaina. Silloin näytetään hänen vuonna 2004 ohjaama elokuva Etulinjan edessä. Lindman on tehnyt elokuvia siis kohta kuudenkymmenen vuoden ajan. Aikamoinen ura!

Tuomarilan leffaviikko järjestetään nyt kolmatta kertaa ja oli todella ilo nähdä VPK:n talon sali lähes täynnä ihmisiä. Tunnelma oli lämmin ja iloinen. Viikosta on tullut niin suosittu, että ensi vuoden ohjelma tuntui olevan jo lähes valmis. Vuonna -o8 näemme elokuvia Espoosta kaupungin 55o-juhlavuoden kunniaksi. Kuulostaa hienolta.

Tänään oli upeaa kuulla, kuinka monta eri toimijaa yhdessä ovat saaneet tapahtuman aikaiseksi. Kaupunki on antanut taloudellista tukea, mutta lähes kaikki kylän yhdistykset ovat antaneet myös oman panoksensa, jotta tapahtuma onnistuu. Kiitos siitä kaikille! Nyt kannattaa mennä leffaan.

Ei kommentteja: