maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Meidän isi ja äiti!

Muutto on ohi ja se meni hyvin, jopa nopeasti. On ihanaa, että on ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan ja tekevät kovasti töitä. Niin kaikki meni paremmin kuin olimme kuvitelleet ja iso osa tavaroista on jo oikeilla paikoillaan, tai ainakin ensimmäisellä paikallaan.

Iso apu meille oli myös se, että lapset saivat olla mummon luona pari yötä. Muuton aikana kenenkään ei tarvinnut siis vahtia heitä tai olla ottamassa pois heitä joka paikasta. Vierailu meni hyvin, vaikka se oli ensimmäinen kerta, kun lapset olivat kaksi yötä poissa kotoa ilman vanhempiaan.

Eilen kun he tulivat kotia oli aivan ihanaa, kun tytskä moneen kertaan innoissaan hihkui "Meidän isi ja äiti!" ja tuli halaamaan. Siinä oli jälleennäkemisen riemua, vaikka mummolassakin oli ollutkin mukavaa.

Uusi koti on kuitenkin vielä vieras ja sen äänet siellä uusia niinpä emme ole voineet välttyä uniongelmilta. Poju on ollut koko ajan innoissaan uudesta kodista, mutta yöllä ei uni tullutkaan ja reppana etsi tunteja itselleen sopivaa paikkaa nukahtaa. Viimein hän rauhoittui äidin viereen. *huoh*

Tänään illalla puramme vielä viimeiset laatikot, järjestelemme tavaroita ja jatkamme uniharjoituksia. Kotiutuminen on alkanut, mutta se vie aikaa. Onneksi on kesä ja kohta myös loma!

Ei kommentteja: