maanantaina, lokakuuta 15, 2012

Uusia päättäjiä järjellä ja sydämellä

Olen yllättänyt monen viime päivinä kertomalla, etten ole ehdokkaana näissä kuntavaaleissa. Olen yhä kiitollinen siitä tuesta, mitä olen saanut ja mitä olisin voinut saada ja pahoillani, etten saattanut lähteä ehdolle. Elämässä on kuitenkin tehtävä valintoja ja minä olen päätynyt siirtyä asukasaktiivin rooliin ja äänestämään näissä vaaleissa

Antti Aarnioita nro 591


Ratkaisu on perinteiselle naisasianaiselle tietyisti ollut aikamoisen kova juttu. Luotan kuitenkin Anttiin tasa-arvovaikuttajana, sillä hän on Tehyn entinen toimihenkilö, töissä toimihenkilökeskusjärjestössä ja nuoremman sukupolven edustajana kasvanut aikaisempaa terveempään ajatteluun.

Antti on kahden lapsen isä. Hän tietää ja tuntee lapsiperheen arjen käytännön tasolla ja tiedän, että hänen sydämeensä mahtuu myös kaikkein heikoimmissa tilanteissa olevien lasten asiat, eikä vain periaatteellisella tasolla vaan myös käytännön tekojen kautta. Päivähoito, esiopetus, peruskoulu ja toisaalta lastensuojelu ovat palveluita, mihin hän on oikeasti perehtynyt.

Antti on ollut sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen neljä vuotta. Sen lisäksi hän on ollut varavaltuutettu ja istunut kanssani melkein jokaisessa valtuuston kokouksessa näiden neljän vuoden aikana. Hän on siis kokenut kaveri astumaan muutaman askelen vastuullisempaan hommaan! Hänessä on sopivassa suhteessa paloa parantaa maailmaa ja Espoon asioita ja toisaalta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja taloutta.

Sosiaali- ja terveystoimen lautakunnan jäsenenä hän on tehnyt kaikkensa, että terveysasemien tilanne saataisiin paranemaan. Kaikki me tiedämme, että tämä työ on kesken, mutta Antista se ei ole kiinni, etteikö kaikkia mahdollisia keinoja käytettäisi, jotta terveysasemat saataisiin paremmin toimimaan.

Antti asuu Epoon keskuksen alueella Sunassa, missä olen itsekin asunut jonkin aikaa. Hän tuntee asuinalueemme ja tietää alueemme kehitystarpeeet. Vielä on paljon tehtävää, että aseman seutu olisi riittävän vetovoimainen ja painostustyötä kaupunkiradan jatkon puolesta pitää jatkaa. Ja Suvelan kehittäminen on vasta aluillaan.

Seutumme kipeimpiä kysymyksiä on asumisen hinta ja siihen myös Antti etsii ratkaisuja määrätietoisesti  ja uutena vaikuttajana kyseenalaistaen aikaisemmin tehtyjä ratkaisuja. 

Antti on ihan valtti viemään Espoon keskuksen ja lapsiperheellisten asioita käytäntöön!

Siksi Antti Aarnio nro 591
***Ei kommentteja: