perjantaina, tammikuuta 25, 2008

Ehdolla

Hok-Elannon edustajiston vaalien ehdokkaille arvottiin tänään numerot. Olen itse ehdolla Espoon demareiden listalla ja numeroni on 708. Joku aika sitten eräs konsultti kehui Hok-Elannon tarinaa yhdeksi Suomen hienoimmista: aatteellinen perintö on pystytty erinomaisella tavalla yhdistämään menestykseen. Sen rakentamisessa olisi kunnia olla mukana.

Kaupan ja palveluiden kehitys ja kehittäminen kiinnostaa minua, kuten yleensä arjen toimivuuden edistäminen. Haluan korostaa lähipalveluiden merkitystä ja luoda mahdollisuuksia lisätä lähikauppoja.

Hok-Elannon vaaleissa äänestetään 22.2.–7.3.2008 ja ehdokkaita on enemmän kuin neljä vuotta sitten. Ehkä se on pieni osoitus siitä, että yhä on ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa ja osallistua.

Oma puolueosastoni valitsi minut ehdolle puoluekokousedustajaksi. Jäsenäänestys järjestetään 14.-31.3.2008 välisenä aikana. Myönnän olevani huolissani SDP:n tilanteesta, kuten niin moni muukin. On myös totta, että muutkin puolueet ovat samojen haasteiden äärellä kuin SDP. Se ei kuitenkaan ole syy jähmettyä paikoilleen.

On etsittävä keinoja ja asioita, joiden myötä kansalaisten luottamus ja usko politiikkaan sekä poliittisen osallistumisen arvostus kasvaa. Itse en ole hanskoja lyömässä tiskiin, vaan aion omalta osaltani olla mukana rakentamassa ja muuttamassa liikettämme. Sen minkä voin ja äänestäjät suovat.

Ei kommentteja: