perjantaina, heinäkuuta 20, 2007

Viimeinen lomapäivä

Vietimme minun viimeisen lomapäivän asukaspuistossa, missä lapsille monenlaista mukavaa tekemistä ja leikkiseuraakin siellä on. Toisaalta Väinö ja Elsa leikkivät todella mielellään myös keskenään. Sitä on ollut ilo seurata!

Harmillinen olo meille kaikille tuli siitä, että asukaspuiston allas oli jälleen kerran sotkettu niin, että vesi oli pitänyt laskea pois. Alkuviikosta altaassa oli lasinsirpaleita, eivätkä lapset silloinkaan päässeet uimaan. Voi kunpa osaisimme kasvattaa lapsemme niin, etteivät he tekisi moisia tyhmyyksiä.
Asukaspuisto on siitä jännä paikka, että siellä ruoka maistuu lapsille aina paremmin kuin kotona. Toki meillä lapset usein syövät kotonakin reippaasti, mutta asukaspuistossa he hakevat myös lisää. Tänäänkin he söivät kaksi lautasta kasvisosekeittoa ja vaativat, että sitä pitää kotonakin tehdä. Pitänee laittaa korvan taakse muistiin.


Loma on siis mennyt. Olemme matkustelleet pohjoisessa ja Itä-Suomessa, kuten Petri onkin jo omassa blogissaan kertonut. Länsi on vielä "valloittamatta", mutta kyllä me sinnekin ehdimme, sillä lapsille tuli luvattua retki muumimaailmaan jo alkukesästä.

Blogini heräilee hiljalleen henkiin, kun menen töihin, kunhan keksin kirjoittamisen aiheita. Eräs iso ratkaisu on koko ajan mielessäni, mutta asia ei ole vielä valmis kerrottavaksi täällä. Palataan siihen syksyn sateiden myötä.

Alla vielä muutama kuva kukista, joita olemme pienellä pihallamme ihailleet. Kärhöt, kurjenpolvet ja monet muut kukkivat nyt parhaimmillaan. Tänään saimme myös kourallisen mansikoita omasta penkistä syötäväksi.
Ei kommentteja: